Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Futrinka utca

Futrinka utca - (Futrinka utca)

Színes, magyar bábfilm (1979)

Színes, magyar bábfilm Buksiból Morzsa edzett kutyát akar nevelni, ezért futni viszi a szakadó esőben. Morzsát Cicamica kúrálja ki a náthából. Buksi a kapapos nyúltól őrző-védő munkát vállal. A kalapokat a molyoktól kellene megóvni, de nagyobb veszélyt jelent az árúra Sompolyogi, a róka. Buksi résen van, jultalmúl a nyúl egy őrző-védő kalappal ajándékozza meg.Rókica azt hiszi, hogy ez a jó vicc, ha eldugják Morzsa lábtörlőjét, aztán meglesik, hogyan keresi mérgelődve. Cicamica árulja el nekik, hogy milyen az igazi jó vicc. A kutya takarít az óljában és utána elmegy vásárolni. Amíg távol van Buksi és Rókica eldugják a lábtörlőjé. Jól mulatnak Morzsi bosszuságán. Végül Cicamica megtanítja őket, hogy nem illik olyan dolgon nevetni, amin mások bosszankodnak.Mi újság a Futrinka utcában? Mivel tölti napjait Cicamica, Morzsa kutya és a többiek? A kis Buksi még nem tanulta meg, hogy kérdezés nélkül semmit nem szabad elvinni.

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Mulan

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Hagymácska

Színes, magyar film (1962)

Fel!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)