Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Futrinka utca

Futrinka utca - (Futrinka utca)

Színes, magyar bábfilm (1979)

Színes, magyar bábfilm Buksiból Morzsa edzett kutyát akar nevelni, ezért futni viszi a szakadó esőben. Morzsát Cicamica kúrálja ki a náthából. Buksi a kapapos nyúltól őrző-védő munkát vállal. A kalapokat a molyoktól kellene megóvni, de nagyobb veszélyt jelent az árúra Sompolyogi, a róka. Buksi résen van, jultalmúl a nyúl egy őrző-védő kalappal ajándékozza meg.Rókica azt hiszi, hogy ez a jó vicc, ha eldugják Morzsa lábtörlőjét, aztán meglesik, hogyan keresi mérgelődve. Cicamica árulja el nekik, hogy milyen az igazi jó vicc. A kutya takarít az óljában és utána elmegy vásárolni. Amíg távol van Buksi és Rókica eldugják a lábtörlőjé. Jól mulatnak Morzsi bosszuságán. Végül Cicamica megtanítja őket, hogy nem illik olyan dolgon nevetni, amin mások bosszankodnak.Mi újság a Futrinka utcában? Mivel tölti napjait Cicamica, Morzsa kutya és a többiek? A kis Buksi még nem tanulta meg, hogy kérdezés nélkül semmit nem szabad elvinni.

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Minden egér szereti a sajtot

Színes, magyar játékfilm (1979)

Futrinka utca

Színes, magyar bábfilm (1979)

Mulan

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Hagymácska

Színes, magyar film (1962)