Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A titánok harca

A titánok harca - (Clash of the Titans )

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2010)

Az alvilág ura, a hatalomra törő Hádész elpusztítja a félisten Perszeusz családját. Ugyanakkor azt követeli az emberektől, hogy áldozzák fel Argosz hercegnőjét, Andromédát, és vessék a szörnyszülött fia, Kráken elé. Perszeusz vállalja, hogy szembeszáll a szörnnyel. Egy csapat harcossal, köztük a veterán Drakóval és Andromédával az oldalán elindul, hogy megakadályozza Hádész célját. A tiltott világokban való utazás során csak akkor győzhetik le az útjukba kerülő vérszomjas démonokat és fenevadakat, ha a végzetével dacolva Perszeusz elfogadja a benne rejlő isteni erőt, és saját kezébe veszi sorsának irányítását.

Rendező: Louis Leterrier

Szereplők: Liam Neeson (Zeusz), Sam Worthington (Perszeusz), Ralph Fiennes (Hádész), Jason Flemyng (Calibos/Acrisius), Gemma Arterton (Ió)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Gemma Arterton, Jason Flemyng (Joe Gargery), Clash of the Titans , Louis Leterrier, Liam Neeson, A titánok harca, Sam Worthington (Perszeusz), Jason Flemyng (Calibos/Acrisius), Gemma Arterton (Ió)

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)