Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rio

Rio - (Rio)

Színes, magyarul beszélő, brazil-kanadai-amerikai animációs vígjáték (2011)

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes. Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét.

Rendező: Carlos Saldanha

Szereplők: Carlos Saldanha, Anne Hathaway, Anne Hathaway (Csili eredeti hangja), Jesse Eisenberg (Azúr eredeti hangja), Jamie Foxx (Nico eredeti hangja), George Lopez (Bobo eredeti hangja), Tracy Morgan (Luiz eredeti hangja), Jemaine Clement (Nigel eredeti hangja), Leslie Mann (Linda eredeti hangja), Rodrigo Santoro (Tulio eredeti hangja), Will i Am (Pedro eredeti hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Jamie Foxx, Tracy Morgan, Rodrigo Santoro, Curious George , Leslie Mann, George Lopez, Jemaine Clement, Will i Am

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)