Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nők iskolája

Nők iskolája - (Nők iskolája)

Színes, magyar tévéjáték (1982)

Színes, magyar tévéjáték Arnolphe úr legszörnyűbb rémálma, hogy megcsalják. Ezt elkerülendő, örökbe fogad egy gyermeklányt, s a külvilágtól elszigetelve, saját magának neveli későbbi feleségül. De mi van akkor, ha a leány nem kér a bezárt életből, sem az idősecske kérőből? Moliere mély élet - és emberismeretről tanúskodó vígjátékának televíziós adaptációja.

Rendező: Fehér György

Szereplők: Kállai Ferenc  (Arnolphe), Csonka Ibolya  (Ágnes), Hegedűs D. Géza  (Horace), Major Tamás  (Chrysalde), Pásztor Erzsi  (Georgette), Raksányi Gellért  (Alain), Begányi Ferenc  (Enrique), Sólyom Nagy Sándor  (Orante), Hegedűs D. Géza, Pásztor Erzsi, Kállai Ferenc, Hegedűs D. Géza, Pásztor Erzsi, Fehér György

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1982

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Hölgyek és Urak

Magyar tévéfilm (1991)

A harmadik testőr

Színes, magyar tévéjáték (1995)

Tavasz, nyár, ősz

Színes, magyar tévéfilm (2006)

A Hanákné ügy

Fekete-fehér, magyar tévéjáték (1969)