Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nagymama

Nagymama - (Nagymama)

Színes, magyar tévéjáték (1985)

Színes, magyar tévéjáték Szerémi gróné, egy leánynevelő intézet védnöke egy látogatás alkalmával rábukkan elveszettnek hitt unokájára, Márthára.Szeretné férjhez adni másik unokájához, Ernőhöz, de amikor a nagymama rájön, hogy Mártha mást szeret, a szerelem és a szerelmesek mellé áll. Csiky Gergely színművének feldolgozását Dayka Margit jutalomjátéka teszi felejthetetlenné.

Rendező: Horváth Z. Gergely

Szereplők: Dajka Margit  (Szerémi grófné), Varga Mária  (Mártha), Eperjes Károly  (Szerémi Ernő), Bessenyei Ferenc  (Örkényi Vilmos), Spindler Béla  (Örkényi Kálmán), Götz Anna  (Örkényi Piroska), Gobbi Hilda  (Galambosné), Törőcsik Mari  (Langó Seraphine), Koltai Róbert  (Tódorka Szilárd), Csákányi László  (Koszta Sámuel), Gobbi Hilda, Dajka Margit, Bessenyei Ferenc, Gobbi Hilda, Horváth Z. Gergely, Bessenyei Ferenc

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1985

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Tavasz, nyár, ősz

Színes, magyar tévéfilm (2006)

A Hanákné ügy

Fekete-fehér, magyar tévéjáték (1969)

Párbaj

Az ellenfelek, (1980)

A harmadik testőr

Színes, magyar tévéjáték (1995)