Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az utolsó kettő

Az utolsó kettő - (Az utolsó kettő)

Színes, magyar dokumentumfilm (2010)

Színes, magyar dokumentumfilm Grosics és Buzánszky... nagy idők nagy tanúi. A labdarúgás művészei, az Aranycsapat két legendás alakja. A kapus és a hátvéd... Ebben a filmben nemcsak sportról lesz szó, hanem rendhagyó módon az ÁVÓ-ról, a személyi kultuszról, a politikáról és a kihallgatásokról. Természetesen szó lesz Puskás Öcsiről is, a labdarúgóról, a harcostársról, a legendáról. Az utolsó kettőt elkísértük a Terror Házába, a Népstadionba, Dorogra, a Partiumba. A nyilatkozók között találjuk Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnök urat, Dr. Schmitt Pál, a MOB korábbi elnökét, jelenlegi köztársasági elnök urat, Raffay Ernőt, a neves történészt.

Rendező: Mayer Ottila

Szereplők: Grosics Gyula, Buzánszky Jenő, Puskás Ferenc, Orbán Viktor, Dr. Schmitt Pál, Raffay Ernő, Mayer Ottila, Ottilia Mayer

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Francia négyes

Színes, magyar tévéfilm (1983)

Csalódások

Magyar tévéfilm (1973)

Hölgyek és Urak

Magyar tévéfilm (1991)

Párbaj

Az ellenfelek, (1980)