Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A kincses bolygó

A kincses bolygó - (Treasure Planet )

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2002)

Jim Hawkins átlagos kamaszfiút egy nap utoléri a nagy kaland: megtalálja a kincses bolygó térképét, és egy habókos tudós, Doppler professzor társaságában nekivág a végtelen űrnek. Űrvitorlásuk legénysége azonban gonosz tervet forral. Jimék a kapitány és néhány hű embere társaságában még idejében elmenekülnek a lázadók elől, de tudják: Hosszú John Silver, a kiborg és rettegett kalózai addig nem tágítanak a nyomukból, míg meg nem szerzik a régi űrkalózok legendás kincsének térképét.

Rendezők: John Musker, Ron Clements

Szereplők: Ron Clements, John Musker, Corey Burton, Joseph Gordon-Levitt (Jim Hawkins hangja), Brian Murray (John Silver hangja), David Hyde Pierce (Dr. Delbert Doppler hangja), Emma Thompson (Amelia kapitány hangja), Martin Short (B.E.N. hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Joseph Gordon-Levitt, Emma Thompson, Martin Short (Zúzmara Jack), Treasure Planet , Brian Murray, David Hyde Pierce

Megjelent: 2002

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)