Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A setét torony - (The Dark Tower)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (2017)

Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O’Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatják meg a feketébe öltözött világpusztító tervének valóra válását.

Rendező: Nikolaj Arcel

Szereplők: Matthew McConaughey (Walter O'Dimmel), Idris Elba (Roland Deschain / The Gunslinger), Abbey Lee (Tirana), Jackie Earle Haley (Sayre), Katheryn Winnick (Laurie Chambers), Claudia Kim (Arra Champignon), Alex McGregor (Susan Delgado), Fran Kranz (Pimli), Michael Barbieri (Timmy), José Zúniga (Dr. Hotchkiss), Tom Taylor (Jake Chambers)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Jackie Earle Haley, Idris Elba, Fran Kranz, Katheryn Winnick, José Zúñiga, Abbey Lee, The Dark Tower, Claudia Kim, Alex McGregor, Michael Barbieri, Tom Taylor

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek