Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Zöld Urai

A Zöld Urai - (Epic)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Az erdő mélyén különös lények élnek és furcsa dolgok történnek - mind biztos távolban az emberi szemektől. A világunkkal párhuzamosan létezik egy eddig sosem látott dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik. Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot és a miénket.

Rendező: Chris Wedge

Szereplők: Chris Wedge, Amanda Seyfried (Mary Katherine hangja), Josh Hutcherson, Colin Farrell, Josh Hutcherson (Nod hangja), Colin Farrell (Ronin hangja), Christoph Waltz (Mandrake hangja), Jason Sudeikis (Bomba hangja), Beyoncé Knowles (Tara királynő hangja), Aziz Ansari (Mub hangja), Chris O'Dowd (Grub hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Beyoncé Knowles (Etta James), Colin Farrell (Terry), Josh Hutcherson, Jason Sudeikis (Kurt Buckman), Christoph Waltz, Chris O'Dowd, Aziz Ansari, Epic

Megjelent: 2013

Kapcsolódó cikkek