Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pókember

Pókember - (Spider-Man)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2002)

Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker (Tobey Maguire), a kétballábas diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi osztálykirándulás során megcsípi egy mutáns pók. Ezt követően a srác egyre furább képességeket tapasztal magán: könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, a veszélyeket pedig jóval bekövetkezésük előtt megérzi. Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas kötelezettséggé válik. Peternek meg kell küzdenie az emberfeletti erővel rendelkező, gonosz Zöld Manóval (Willem Dafoe) és el kell nyernie a gyönyörű Mary Jane (Kirsten Dunst) szerelmét.

Rendező: Sam Raimi

Szereplők: Sam Raimi, Dunst Kirsten, Tobey Maguire, Tobey Maguire (Pókember/Peter Parker), Kirsten Dunst (Mary Jane Watson), Willem Dafoe (Zöld Manó/Norman Osborn), James Franco (Harry Osborn), Rosemary Harris (May Parker), Bill Nunn (Robbie Robertson), J.K. Simmons (J. Jonah Jameson), Ted Raimi (Hoffman), Lucy Lawless (Punkcsaj), Jack Betts (Henry Balkan), Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Williem Dafoe

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Megjelent: 2002

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Irány a legjobb Pókverzum!

TV GO | 2019. 04. 12., 12:36

Kapcsolódó filmek

Serenity

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2005)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)

Hasonmás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2009)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)