Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hová tűnt a Mikulás lova?

Hová tűnt a Mikulás lova? - (Waar is het paard van Sinterklaas?)

Színes, szinkronizált, holland családi film (2007)

Winky kínai kislány, aki édesanyjával Kínából Hollandiába repül édesapjához. Winky apukája már régóta itt él és nyitott egy kínai éttermet. A kislány egyáltalán nem tud hollandul, s máris a mélyvízbe ugrik, hiszen iskolába kell járnia. A tanárnő segít neki, hogy minél hamarabb megtanulja ezt a furcsa nyelvet. Winkynek csak egyetlen egy kérése van a Mikulástól, hogy ajándékozzon neki egy lovat. Apukája nem nagyon érti a kérését, hiszen azt sem hiszi el, hogy létezik a Mikulás. A nagy kérdés azonban az ünnep estéjén megoldódik, és Winky nagy szeretettel gondozhatja Amerigót, Mikulás lovát. Határtalanul boldog, hogy a születésnapja után lovagolni tanulhat. De szomorúan veszi tudomásul, amikor megtudja, hogy nem ülhet Amerigóra, mert a ló túl magas hozzá. Egyszer mégis, titokban kilovagol vele, de Amerigó megbokrosodik egy nagy kutyától, s leveti Winkyt a hátáról, és elvágtat az erdőbe. Winky mindent bevall

Rendező: Mischa Kamp

Szereplők: Mischa Kamp, Sallie Harmsen, Ebbie Tam, Ebbie Tam (Winky Wong), Hanyi Han (Winky Wong anyja), Aaron Wan (Vader Winky), Sallie Harmsen (Sofie), Mamoun Elyounoussi (Samir)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Családi

Címkék: Waar is het paard van Sinterklaas?, Sallie Harmsen, Mamoun Elyounoussi

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Külvárosi krokodilok 2.

Színes, magyarul beszélő, német családi film (2010)

Berosált a rezesbanda

Színes, magyar ifjúsági film (2013)

Állati show

Színes magyarul beszélő amerikai családi vígjáték (2018)

Hová tűnt a Mikulás lova?

Színes, szinkronizált, holland családi film (2007)