Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hírlevél

A hírlevél elfogadásával:

Hozzájárulsz, hogy a Telekom(/Magyar Telekom Nyrt.) akcióiról, kedvezményeiről emailben értesítsen.

Figyelj, fontos!

Az email sorozat képeket, képernyőfelvételeket is tartalmazhat. Ezért feltétlenül állítsd be még most, hogy a képek látszódjanak a telekom.hu címről érkező emailekben! Ha biztos akarsz lenni, hogy megkapod a leveleinket, és a Gmail levelezőt használod, ellenőrizd a Promóciók fület! Ha ott találod a levelünket, ne feledd átrakni az "Elsődleges" fülre!

Hogyan tudok leiratkozni a hírlevélről:

Amennyiben a jövőben nem kívánsz tájékoztatást kapni kedvezményeinkről, akcióinkról, ajánlatainkról, adatkezelési nyilatkozatodat a TV GO oldalon, a személyes adataid között a Felhasználói fiókodban tudod módosítani.