Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Drakula

Drakula

Drakula - 1. rész (1. évad, 101. epizód)
Magyarul beszélő, amerikai drámasorozat

Az amerikai állampolgár Alexander Grayson Londonba érkezik, hogy találmányaihoz befektetőket és új technológiákat kutasson fel. Igyekszik az angol nemesség jóindulatát elnyerni, ezért hatalmas bált rendez, ahová minden fontos embert meghív. Itt ismeri meg Mina Murray kisasszonyt, aki megszólalásig hasonlít Alexander régi szerelmére, akivel több évszázaddal ezelőtt élt együtt. Persze ebben nincs is semmi meglepő, hiszen Alexander halhatatlan, ő maga Dracula gróf.

Rendezők: Steve Shill, Nick Murphy, Andy Goddard

Szereplők: Jonathan Rhys-Meyers (Alexander Grayson), Jessica De Gouw (Ilona), Thomas Kretschmann (Abraham Van Helsing), Victoria Smurfit (Lady Jayne Wetherby), Oliver Jackson-Cohen (Jonathan Harker), Nonso Anozie (R.M. Renfield), Katie McGrath (Lucy Westenra)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Thomas Kretschmann, Oliver Jackson-Cohen (Cantrell), Jonathan Rhys-Meyers, Dracula Untold, Nonso Anozie, Jessica De Gouw, Katie McGrath (Zara), Steve Shill, Nick Murphy, Andy Goddard, Victoria Smurfit