Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Alkonyattól pirkadatig

Alkonyattól pirkadatig

Alkonyattól pirkadatig - 1. rész (3. évad, 301. epizód)
Amerikai tévéfilmsorozat

Seth Gecko (D.J. Cotrona) és erőszakos, kiszámíthatatlan testvére, Richard Richie Gecko (Zane Holtz) miután kiraboltak egy bankot és hátrahagytak néhány hullát, Mexikó felé veszik az irányt. Nyomukban az FBI, és két bosszúra szomjas texasi ranger, Earl McGraw (Don Johnson) és Freddie Gonzalez (Jesse Garcia). A bandita fivérek útközben belebotlanak a tiszteletes Jacob Fullerbe, akit családjával együtt túszul ejtenek, hogy segítségükkel kelhessenek át a határon. A határállomás előtt azonban betérnek egy sztriptíz bárba, amelyről hamarosan kiderül, hogy valójában vámpírok és mitikus szörnyek tanyája. Vérre menő küzdelem veszi kezdetét, melynek csak a pirkadat eljövetele vethet véget... A sorozat az azonos című, 1996-os kult-mozifilm alapján készült. A rendező, producer Robert Rodriguez az eredeti történetet a vámpírokon kívül közép-amerikai mitológiai szörnyekkel gazdagította, így fokozva tovább a fergetegesen véres hangulatot.