Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Doc Martin

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

Dr. Martin Ellingham, a sikeres londoni sebész kénytelen hátat fordítani hivatásának, miután egy műtét során rosszul lesz a vér látványától. Körzeti orvosként folytatja, egy Isten háta mögötti településen, ahol sokat nyaralt gyerekkorában nagynénjénél. A faluban kíváncsian várják az új orvost, Martin dokinak pedig még fogalma sincs róla hogy ezen a helyen nemcsak gyógyítania kell a betegeket, hanem meg is hallgatnia őket. Vasalt öltönyében és fekete autójában a nyugalmas kis faluban Martin doki olyan, mint egy partra vetett hal.

Rendezők: Ben Bolt, Minkie Spiro

Szereplők: Martin Clunes (Dr. Martin Ellingham), Caroline Catz (Louisa Glasson), Stephanie Cole (Joan Norton), Ian McNeice (Bert Large), Joe Absolom (Al Large), Lucy Punch (Elaine Denham), Stewart Wright (Mark Mylow)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Dráma

Címkék: Lucy Punch, Ben Bolt, Minkie Spiro, Martin Clunes, Caroline Catz, Stephanie Cole, Ian McNeice, Joe Absolom, Stewart Wright

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat. Dr. Martin Ellingham, a sikeres londoni sebész kénytelen hátat fordítani hivatásának, miután egy műtét során rosszul lesz a vér látványától. Körzeti orvosként folytatja, egy Isten háta mögötti településen, ahol sokat nyaralt gyerekkorában nagynénjénél. A faluban kíváncsian várják az új orvost, Martin dokinak pedig még fogalma sincs róla hogy ezen a helyen nemcsak gyógyítania kell a betegeket, hanem meg is hallgatnia őket. Vasalt öltönyében és fekete autójában a nyugalmas kis faluban Martin doki olyan, mint egy partra vetett hal.

Szereplők: Caroline Catz, Martin Clunes

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Doc Martin

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 1. epizód - Doc Martin - 1. rész

Doc Martin

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 5. epizód - Doc Martin - 5. rész

Doc Martin

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 2. epizód - Doc Martin - 2. rész

Doc Martin

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 6. epizód - Doc Martin - 6. rész

Doc Martin

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 3. epizód - Doc Martin - 3. rész