Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Vörös Pimpernel

Színes, magyarul beszélő, angol tévéfilmsorozat

Franciaország, 1793. Tombol a forradalom. Robespierre polgártárs hűséges csatlósával, a titkosszolgálat vezérével, Chauvelin-nel karöltve egymás után küldi az ártatlanokat a guillotine alá. Előkelőségek, akiknek csak az a bűnük, hogy nemesnek születtek. Parasztok és papok, akiknek elegük van a vérontásból - mind a vérpadon végzik. Egyetlen férfi van csupán, aki ellen mer szegülni a "szent igazságszolgáltatásnak". A Vörös Pimpernel... A titokzatos, álruhába rejtőző alak állandóan borsot tör a néptribunok orra alá. A szemük előtt hajtja végre mesterien kitervelt akcióit, bármit is tesznek, nem tudnak túljárni az eszén... Mivel a franciák gyanítják, hogy a Vörös Pimpernel álarca mögött egy angol arisztokrata rejtőzik, Chauvelin Angliába teszi át székhelyét, hogy elvegyülve az arisztokrata társaságban végre felfedje a misztikus férfi személyét. Chauvelin azt reméli hajdani szerelme, a szép színésznő Marguerite segítségére lehet. Marguerite férje ugyanis a különc lovag, Sir Percy Blakeney (Richard E. Grant), aki az előkelő társaság kedvence, és fölöttébb különös férfiú.

Rendezők: Simon Langton, Patrick Lau, Edward Bennett

Szereplők: Richard E. Grant (Sir Percy Blakeney), Ronan Vibert (Robespierre), Gerard Murphy (Planchet), Michaela Flenerova (Jannet Carnot), Elizabeth McGovern (Lady Marguerite)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Akció-Kaland, Dráma, Történelmi

Címkék: Richard E. Grant (Barkis Bittern hangja), The Scarlet Pimpernel, Simon Langton, Patrick Lau, Edward Bennett, Ronan Vibert, Gerard Murphy, Michaela Flenerova, Elizabeth McGovern

Epizódok – 1. Évad (6)

Színes szinkronizált angol kosztümös kalandfilm. The Scarlet Pimpernel A francia forradalom legvéresebb időszakában Robespierre és hűséges csatlósa, a titkosszolgálat vezetője, Chauvelin szinte válogatás nélkül küldi guillotine alá a nemeseket. Csak egyvalaki mer szembeszállni velük: a Vörös Pimpernel. Ez a titokzatos, álruhás igazságosztó jól kitervelt akcióival többször gúnyt űz a zsarnokokból. Chauvelin azonban gyanítja, hogy a Vörös Pimpernel maszkja mögött egy angol arisztokrata rejtőzik, ezért Angliába megy, ahol azt reméli, hogy régi szerelme, a gyönyörű színésznő Marguerite és annak különc férje, Sir Percy Blakeney segítségével leleplezheti a titokzatos álarcos lovagot. Orczy Emma bárónő világhírű regényének méltó feldolgozása ez a BBC gyártásában készült sorozat.

Szereplők: Elizabeth McGovern, Gerard Murphy, Richard E. Grant, Ronan Vibert

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Dráma, Történelmi

A Vörös Pimpernel

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 1. epizód - A Vörös Pimpernel - 1. rész

A Vörös Pimpernel

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 4. epizód - A Vörös Pimpernel - 4. rész

A Vörös Pimpernel

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 2. epizód - A Vörös Pimpernel - 2. rész

A Vörös Pimpernel

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 5. epizód - A Vörös Pimpernel - 5. rész

A Vörös Pimpernel

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 3. epizód - A Vörös Pimpernel - 3. rész

A Vörös Pimpernel

Színes, magyarul beszélő, angol filmsorozat

1. évad / 6. epizód - A Vörös Pimpernel - 6. rész