Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Életfogytig zsaru

Életfogytig zsaru

Amerikai krimisorozat

Az Életfogytig zsaru (Life) Charlie Crews nyomozó története, aki 2007-ben szabadult a Pelican Bay Állami Börtönből, miután életfogytiglani büntetéséből letöltött 12 évet. 1995-ben ugyanis tévesen ítélték el őt három rendbeli emberölésért társa és annak családja meggyilkolásáért. Védőügyvédje, Constance Griffiths volt az, aki végül minden kétséget kizáróan be tudta bizonyítani az ítélet alaptalanságát. Mivel Charlie 12 évig börtönben ült, elvesztette állását, feleségét, barátait. Habár az államtól jelentős pénzbeli kárpótlást kap 50 millió dollárt a téves ítéletért, mégis Los Angeles-ben telepszik le, s dolgozni kezd nyomozóként az ottani rendőrségen, mivel meg akarja találni azt a gyilkost, aki helyett életfogytiglanra ítélték...

Rendező: Rand Ravich

Szereplők: Damian Lewis (Charlie Crews), Sarah Shahi (Dani Reese), Adam Arkin (Ted Earley), Robin Weigert (Lt. Karen Davis), Brooke Langton (Constance Griffiths), Brent Sexton (Robert Stark), Jennifer Siebel (Jennifer Conover)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Sarah Shahi (Starlet), Phyton's The Meaning of Life, Robin Weigert, Brooke Langton, Életfogytig zsaru, Damian Lewis, Adam Arkin, Brent Sexton, Jennifer Siebel, Rand Ravich

Epizódok – 1. Évad (11)

Charlie Crews nyomozót 12 év börtönlét után szabadon engedik. Élete, személyisége megváltozott ez idő alatt: felesége elhagyta, munkáját elvesztette. Egészen más világ fogadja odakint, mint amiben évekkel ezelőtt mozgott. Mivel nem ő követte el azokat a bűntetteket, melyekkel megvádolták, elhatározza, hogy felkutatja az eredeti gyilkost.

Szereplő: Damian Lewis

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

1. évad / 101. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 1. rész

1. évad / 104. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 4. rész

1. évad / 107. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 7. rész

1. évad / 110. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 10. rész

1. évad / 102. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 2. rész

1. évad / 105. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 5. rész

1. évad / 108. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 8. rész

1. évad / 111. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 11. rész

1. évad / 103. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 3. rész

1. évad / 106. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 6. rész

1. évad / 109. epizód - Életfogytig zsaru 1. évad 9. rész