Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szentivánéji álom

Szentivánéji álom

Színes, magyar dráma

A darab bemutatója a hagyományos színházi kereteken kívül jött létre, a színészek legalább nyolc különböző színház tagjai voltak. Frenetikus humor és lelket szorongató vallomás jellemzi Csányi János rendezését az élet uralhatatlanságáról, a történések megmagyarázhatatlanságáról. Szemet gyönyörködtető képek, amelyekben egymásba ér a az evilági és a tündérvilágbeli való, izgalmas nézőtér és az improvizáció lehetőségeit maximálisan kihasználó színészi játék - ez hozta meg a társulatnak az Alternatív Színházak Országos Találkozójának első díját 1994-ben.

Szereplő: Kulka János

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Epizódok – 1. Évad (2)

A darab bemutatója a hagyományos színházi kereteken kívül jött létre, a színészek legalább nyolc különböző színház tagjai voltak. Frenetikus humor és lelket szorongató vallomás jellemzi Csányi János rendezését az élet uralhatatlanságáról, a történések megmagyarázhatatlanságáról.

Szereplő: Kulka János

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Szentivánéji álom

Színes, magyar dráma

1. évad / 1. epizód - Szentivánéji álom 1. rész 1. évad 1. rész

Szentivánéji álom

Színes, magyar dráma

1. évad / 2. epizód - Szentivánéji álom 2. rész 1. évad 2. rész