Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tini nindzsa teknőcök

Tini nindzsa teknőcök

Amerikai animációs sorozat,

Visszatértek! Újra itt van Leonardo, Donatello, Raffaello és Michalangelo, vagyis a tini nindzsa teknőcök, akik Szecska mestertől, a patkány szenszeitől tanulták meg a nindzsucu művészetét. A csatornarendszerben található rejtekhelyükről előbújva, a hüllőtestvérek belvetik magukat New York csodálatos világába, hogy szembe találják magukat a város elképzelhetetlenül veszélyes gonosztevőivel, és elképzelhetetlenül finom pizzáival. A Zúzóval, Kranggal és rengeteg más szupererős mutánssal folytatott harcaik során a teknőcök lassan megtanulják, hogyan bízzanak magukban és egymásban, és hogy hogyan váljanak olyan hőssé, akivé a sorsuk rendelte őket.

Rendező: Juan Jose Meza-Leon

Szereplők: Sean Astin (Raphael), Jason Biggs (Leonardo), Greg Cipes (Michelangelo), Rob Paulsen (Donatello), Mae Whitman (April O'Neil)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Animáció, Gyereksarok

Címkék: Mae Whitman, Sean Astin (Csavardi Samu avagy Samu), Jason Biggs, Michael Sinterniklaas, Teenage Mutant Ninja Turtles, Juan Jose Meza-Leon, Tini Nindzsa Teknőcök - Pánik a csatornában, Alan Wan

Epizódok – 4. Évad (3)

Leonardo, Donatello, Raffaello és Michalangelo, vagyis a tini nindzsa teknőcök, akik Szecska mestertől, a patkány szenszeitől tanulták meg a nindzsucu művészetét. A csatornarendszerben található rejtekhelyükről előbújva, a hüllőtestvérek belvetik magukat New York csodálatos világába, hogy szembe találják magukat a város elképzelhetetlenül veszélyes gonosztevőivel, és elképzelhetetlenül finom pizzáival. A Zúzóval, Kranggal és rengeteg más szupererős mutánssal folytatott harcaik során a teknőcök lassan megtanulják, hogyan bízzanak magukban és egymásban, és hogy hogyan váljanak olyan hőssé, akivé a sorsuk rendelte őket.

Szereplők: Alan Wan, Sean Astin, Jason Biggs

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Animáció, Gyereksarok

4. évad / 4. epizód - Tini nindzsa teknőcök 4. évad 4. rész

Tini nindzsa teknőcök

A teknőcök egy gonosz bolygón találják magukat

4. évad / 5. epizód - Tini nindzsa teknőcök 4. évad 5. rész

Tini nindzsa teknőcök

Amikor mikroszkópikus idegenek szállják meg

4. évad / 6. epizód - Tini nindzsa teknőcök 4. évad 6. rész