Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jádeláz

Jádeláz

Kanadai dokumentumfilm sorozat,

Kínában az egekbe szökik a jáde iránti kereslet, így őrült egy nyár vár Claudia és Robin Bunce-ra. Ők az apró brit columbiai falu, Jade City nemhivatalos polgármesterei. Partnerükkel, Alan Quiaóval számos jádelelőhelyre van bányászati engedélyük a területen, és remélik, sikerül nagy vagyonra szert tenniük. A több milliós jádetömbök felderítése azonban sosem könnyű. Ha a megfelelő helyen akarnak ásni, folyókon, sziklák közt és sártengeren kell átkelniük - teljes felszerelésükkel. Mindössze négy hónap áll a rendelkezésükre, hogy megtalálják a millió dolláros tömböt, így fárasztó évad elé néznek.

Szereplők: Robin Bunce, Claudia Bunce

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dokumentum

Címkék: Jádeláz, Jade Fever, David Gullason, Claudia Bunce

Epizódok – 4. Évad (4)

Kínában az egekbe szökik a jáde iránti kereslet, így őrült egy nyár vár Claudia és Robin Bunce-ra. Ők az apró brit columbiai falu, Jade City nemhivatalos polgármesterei. Partnerükkel, Alan Quiaóval számos jádelelőhelyre van bányászati engedélyük a területen, és remélik, sikerül nagy vagyonra szert tenniük. A több milliós jádetömbök felderítése azonban sosem könnyű. Ha a megfelelő helyen akarnak ásni, folyókon, sziklák közt és sártengeren kell átkelniük - teljes felszerelésükkel.

Szereplő: David Gullason

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dokumentum

Jádeláz

Claudiának, aki egyedül pénzeli a vadászidényét, és eltökélt, hogy egy hónappal előbb kezdi a jádevadászatot, újra kell gondolnia stratégiáját, amikor a hó és a magas vízszint megállítja a csapatot

4. évad / 1. epizód - Jádeláz 4. évad 1. rész

Jádeláz

A csapat veszélyes leletre bukkan a

4. évad / 4. epizód - Jádeláz 4. évad 4. rész

Jádeláz

Robint a megérzése egy új helyszínre visz, közel az otthonához, a

4. évad / 2. epizód - Jádeláz 4. évad 2. rész

Jádeláz

Guy igyekszik ledönteni egy óriási jádelencsét, és családi konfliktust okoz egy frusztráló összeomlás

4. évad / 3. epizód - Jádeláz 4. évad 3. rész