Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mexifornia

Mexifornia

Amerikai vígjátéksorozat

Fal a mexikói határon, bevándorlás-ellenes törvény, drogcsempészet és persze politika minden mennyiségben - a Family Guy alkotói, Mark Hentemann és Seth MacFarlane új animációs sorozatukban sem kímélik az amerikai társadalmat. Ha pedig azt is hozzátesszük, hogy a Mexifornia (Bordertown) egy fiktív városban játszódik az amerikai-mexikói határon, könnyű elképzelni, hogy a provokatív rajzfilm miért verte ki olyan sokaknál a biztosítékot az Egyesült Államokban. Az animációs sorozat két családról szól, akik egy sivatagi városkában élnek a határ közvetlen közelében. Míg azonban a vaskalapos határőr, Bud Buckwald nem sok mindent tud felmutatni, szomszédja, a tíz éve az Egyesült Államokban élő Ernesto Gonzalez már sikeres vállalkozó. A pikáns komédiában nemcsak a kulturális különbségek, hanem olyan aktuális témák is előkerülnek, mint az illegális bevándorlás, és az Egyesült Államokban élő mexikóiak helyzete. Arra azonban valószínűleg még a készítők sem gondoltak, hogy néhány ötletük később az elnökválasztási kampányban is előkerül.

Epizódok – 1. Évad (13)

A "Bordertown" egy kitalált városkában játszódik az Egyesült Államok és Mexikó határán. Két főszereplője a határvédő tiszt, Bud Buckwald és a bevándorló Ernesto Gonzalez

Szereplők: Nicholas Gonzalez, Hank Azaria

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Animáció, Vígjáték

1. évad / 1. epizód - Mexifornia 1. évad 1. rész

1. évad / 4. epizód - Mexifornia 1. évad 4. rész

1. évad / 7. epizód - Mexifornia 1. évad 7. rész

1. évad / 10. epizód - Mexifornia 1. évad 10. rész

1. évad / 13. epizód - Mexifornia 1. évad 13. rész

1. évad / 2. epizód - Mexifornia 1. évad 2. rész

1. évad / 5. epizód - Mexifornia 1. évad 5. rész

1. évad / 8. epizód - Mexifornia 1. évad 8. rész

1. évad / 11. epizód - Mexifornia 1. évad 11. rész

1. évad / 3. epizód - Mexifornia 1. évad 3. rész

1. évad / 6. epizód - Mexifornia 1. évad 6. rész

1. évad / 9. epizód - Mexifornia 1. évad 9. rész

1. évad / 12. epizód - Mexifornia 1. évad 12. rész