Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Birmingham bandája

Angol drámasorozat

A múlt század eleji Birminghamben játszódik ez a nagy ívű brit gengsztersorozat, amely egy bűnbanda félelmet nem ismerő vezére, Thomas Shelby (Cillian Murphy) ambícióinak köszönhető gyors feltöréséről szól. A bűnszervezet magára irányítja a Belfastból érkezett Chester Campbell főfelügyelő (Sam Neill) figyelmét, akit maga Winston Churchill nevezett ki a helyi rendőrség élére. Kettejük háborúja az egész várost vérbe borítja. Thomas Shelby, a világháborúból megtért veterán különös ismertetőjellel ellátott bandája élén illegális fogadásokból és seftelésből szerzi minimális betevőjét, aztán mikor véletlenül hozzákerül egy helyi gyárból ellopott fegyverszállítmány, akkor nem csupán a gyors felemelkedés lehetősége villan fel előtte, de Chester Campbell felügyelő figyelmét is magára vonja, akit maga Winston Churchill hozatott át Írországból, hogy szerezze vissza az ellopott fegyvereket. Thomas nagynénje, Polly azt tanácsolja a fiúnak, hogy szolgáltassa vissza a fegyvereket, de a kísértés túl nagy. A fiatal bandavezérnek a bátyjával, Arthurral is meggyűlik a baja, aki nem szívesen hagyná ki a lóversenypálya tulajdonosát, Billy Kimbert a helyei versenyek megbundázásából. Thomas húga, Ada szerelmes Freddie Thorne-ba, aki megmentette Thomas életét a háborúban, és jelenleg marxista elveket vallva arra buzdítja a munkásokat, hogy követeljenek maguknak magasabb béreket. Campbell szemében ő legalább akkora veszélyt jelent, mint Thomas és bandája.

Rendezők: Tom Harper, Otto Bathurst, Colm McCarthy

Szereplők: Cillian Murphy (Thomas Shelby), Helen McCrory (Aunt Polly), Paul Anderson (Arthur Shelby), Sam Neill (Inspector Chester Campbell), Sophie Rundle (Ada Shelby)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Címkék: Sam Neill, Cillian Murphy, Helen McCrory (Clair Dowar), Colm McCarthy, Peaky Blinders, Paul Anderson, Sophie Rundle, Tom Harper, Otto Bathurst

Epizódok – 2. Évad (6)

Színes, magyarul beszélő, angol drámasorozat. Peaky Blinders A múlt század eleji Birminghamben játszódik ez a nagy ívű brit gengsztersorozat, amely egy bűnbanda félelmet nem ismerő vezére, Thomas Shelby (Cillian Murphy) ambícióinak köszönhető gyors feltöréséről szól. A bűnszervezet magára irányítja a Belfastból érkezett Chester Campbell főfelügyelő (Sam Neill) figyelmét, akit maga Winston Churchill nevezett ki a helyi rendőrség élére. Kettejük háborúja az egész várost vérbe borítja. Thomas Shelby, a világháborúból megtért veterán különös ismertetőjellel ellátott bandája élén illegális fogadásokból és seftelésből szerzi minimális betevőjét, aztán mikor véletlenül hozzákerül egy helyi gyárból ellopott fegyverszállítmány, akkor nem csupán a gyors felemelkedés lehetősége villan fel előtte, de Chester Campbell felügyelő figyelmét is magára vonja, akit maga Winston Churchill hozatott át Írországból, hogy szerezze vissza az ellopott fegyvereket.

Szereplők: Cillian Murphy, Helen McCrory

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Birmingham bandája

Színes, magyarul beszélő, angol drámasorozat

2. évad / 201. epizód - Birmingham bandája - 1. rész

Birmingham bandája

Színes, magyarul beszélő, angol drámasorozat

2. évad / 204. epizód - Birmingham bandája - 4. rész

Birmingham bandája

Színes, magyarul beszélő, angol drámasorozat

2. évad / 202. epizód - Birmingham bandája - 2. rész

Birmingham bandája

Színes, magyarul beszélő, angol drámasorozat

2. évad / 205. epizód - Birmingham bandája - 5. rész

Birmingham bandája

Színes, magyarul beszélő, angol drámasorozat

2. évad / 203. epizód - Birmingham bandája - 3. rész

Birmingham bandája

Színes, magyarul beszélő, angol drámasorozat

2. évad / 206. epizód - Birmingham bandája - 6. rész