Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Robog az úthenger

Magyar tévéfilmsorozat

Nyírmadocsa, valamikor a hetvenes években. A kis nyírségi falu mindennapjait általában semmi különös esemény nem zavarja meg, ám egy nap János a kútba esik, megnyitják a tekepályát és Pestről megérkezik a szerkesztő úr is, az utolsó analfabéta megtalálásának reményében. De hogy kicsoda János? És hogy milyen megoldást is eszelnek ki megmentésére a falusiak? Vagy hogy ki az utolsó analfabéta, és egyáltalán mit is akar tőle a szerkesztő úr? Kérdéseinkre a válaszok legalább annyira abszurdak, mint a hetvenes években forgatott magyar sorozat, melyben Józsi, a nagy dumás, egykori tengerész-dokkmunkás-istállófiú stb. elindul úthengert szerezni kicsiny falujának, hogy végre legyen igazi út Nyírmadocsán. Ám a korántsem komoly történet csak akkor kezdődik igazán, amikor Józsi megszerzi a csodagépet, és kalandos útra vállalkozva keresztülrobog vele az országon az ő kis rezedaszagú faluja felé.

Rendező: Bednai Nándor

Szereplők: Szabó Gyula (Józsi), Inke László (Veres Károly), György László (Egyenes Pál), Sztankay István (Újságíró), Kautzky József (Gépkocsivezető), Siménfalvy Sándor (Bak Feri), Dózsa László (Karcsi)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Akció-Kaland, Vígjáték

Címkék: sztankay istván, Dózsa László, Szabó Gyula , Siménfalvy Sándor , Bednai Nándor, Inke László, György László, Kautzky József

Epizódok – 1. Évad (6)

Egy Szabolcs megyei falucska lakói évek óta kínlódnak az őszi esőzések megindulásakor. A bekötőút derékig sáros, nem tudnak kijutni a községből. Egy szerencsétlen kimenetelű balesetnél elhatározzák, hogy társadalmi munkában megépítik az utat. Egy úrhengerre lenne szükségük, amit csak Zalából, egy ócska roncstelepen tudnak beszerezni. Józsit a tsz megbízza az úthenger megvásárlásával. Az üzlet sikerül, a csúcsforgalom miatt azonban nem tudja vasúton hazaküldeni, így elhatározza, hogy ráül az ócska masinára és hazaviszi Szabolcsba...

Rendező: Bednai Nándor

Szereplők: Gyula Szabó, Kautczky József, Sztankay István

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Vígjáték

Robog az úthenger

Magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 1. epizód - Robog az úthenger - A holland bika

Robog az úthenger

Magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 4. epizód - Robog az úthenger - Háromnapos ünnep

Robog az úthenger

Magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 2. epizód - Robog az úthenger - Balatoni betyárok

Robog az úthenger

Magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 5. epizód - Robog az úthenger - Szép volt fiúk

Robog az úthenger

Magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 3. epizód - Robog az úthenger - Az utolsó lakó

Robog az úthenger

Magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 6. epizód - Robog az úthenger - Kultúrház avatás