Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fekete város

Színes, magyar tévéfilmsorozat

A többszálú cselekmény a XVIII. század előestéjén kezdődik. Görgey Pál, Szepes vármegye alispánja, a korán elözvegyült, magányos dúvad bolydult lélekkel, komor hangulatban várja a új esztendőt, miközben Lőcse város vígassággal köszönti a születő századot. A szilveszteri ólomöntés azonban a városatyák mulatságát is baljós jövendöléssel zavarja meg. A másnapi, újévi vadászat pedig csakugyan tragikusan végződik. S így indul el a hosszú háborúság: az alispán a nemes vármegye tekintélyéért, később puszta életéért harcol, a lőcsei polgárok a szász kiváltságokért, a város érdekeiért szállnak síkra. Az áldatlan viszály annyira elvakítja az önös célokért marakodókat, hogy meg sem látják a Rákóczi-szabadságharc fényét. A film felvételeinek nagy része az eredeti helyszíneken - Lőcsén, a Szepességben, Besztercebányán, Pozsonyban, Tapolcsányban és a festői szépségű cseh-morva határvároskában, Telcsen - készült.

Rendező: Zsurzs Éva

Szereplők: Bessenyei Ferenc (Görgey Pál), Bitskey Tibor (Görgey János), Kállay Ilona (Görgey Jánosné), Benkő Péter (Ifj. Görgey), Szirtes Ádám (Preszton), Máthé Erzsi (Marjákné), Kiss Manyi (Köstler Matild)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Akció-Kaland, Dráma, Történelmi

Címkék: Máthé Erzsi (Gruberné), Zsurzs Éva, Bitskey Tibor , Kiss Manyi, Bessenyei Ferenc, Szirtes Ádám, Benkő Péter, Kállay Ilona

Epizódok – 1. Évad (7)

Színes, magyar tévéfilmsorozat. A többszálú cselekmény a XVIII. század előestéjén kezdődik. Görgey Pál, Szepes vármegye alispánja, a korán elözvegyült, magányos dúvad bolydult lélekkel, komor hangulatban várja a új esztendőt, miközben Lőcse város vígassággal köszönti a születő századot. A szilveszteri ólomöntés azonban a városatyák mulatságát is baljós jövendöléssel zavarja meg. A másnapi, újévi vadászat pedig csakugyan tragikusan végződik. S így indul el a hosszú háborúság: az alispán a nemes vármegye tekintélyéért, később puszta életéért harcol, a lőcsei polgárok a szász kiváltságokért, a város érdekeiért szállnak síkra. Az áldatlan viszály annyira elvakítja az önös célokért marakodókat, hogy meg sem látják a Rákóczi-szabadságharc fényét. A film felvételeinek nagy része az eredeti helyszíneken - Lőcsén, a Szepességben, Besztercebányán, Pozsonyban, Tapolcsányban és a festői szépségű cseh-morva határvároskában, Telcsen - készült.

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Dráma, Történelmi

Fekete város

Színes, magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 1. epizód - A fekete város - A gyanú

Fekete város

Színes, magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 4. epizód - A fekete város - Rozáli

Fekete város

Színes, magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 7. epizód - A fekete város - Szeszélyes gondviselés

Fekete város

Színes, magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 2. epizód - A fekete város - Szemet szemért

Fekete város

Színes, magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 5. epizód - A fekete város - Az áruló

Fekete város

Színes, magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 3. epizód - A fekete város - Két szomszédvár

Fekete város

Színes, magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 6. epizód - A fekete város - Egy szál rózsa