Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A névtelen vár

A névtelen vár

Színes, magyar tévéfilmsorozat

A romantikus történet a napóleoni időkben játszódik Magyarországon, a Fertő-tó környékén. Itt rejtegeti Vavel gróf a francia trónörökösnőt a forradalom és Napóleon elől. A nyomukba küldött kémnő, Katalin beleszeret a grófba, holott meg kellene szereznie tőle az álruhás királylányt. Napóleon seregei Magyarországra érkeznek, a gróf hadba száll ellenük a magyar nemesekkel, és Marie-t gyanútlanul Karolinra bízza.

Rendező: Zsurzs Éva

Szereplők: Pap Vera (Marie), Koncz Gábor (Vavel gróf), Tordai Teri (Katalin), Szabó Sándor (De Fervlans márki), Pécsi Ildikó (Sátán Jutka), Zenthe Ferenc (Mátyás mester), Gálvölgyi János (tiszteletes)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Akció-Kaland, Történelmi

Címkék: Pécsi Ildikó, Gálvölgyi János, Szabó Sándor, Zenthe Ferenc

Epizódok – 1. Évad (3)

Színes, magyar tévéfilmsorozat. A romantikus történet a napóleoni időkben játszódik Magyarországon, a Fertő-tó környékén. Itt rejtegeti Vavel gróf a francia trónörökösnőt a forradalom és Napóleon elől. A nyomukba küldött kémnő, Katalin beleszeret a grófba, holott meg kellene szereznie tőle az álruhás királylányt. Napóleon seregei Magyarországra érkeznek, a gróf hadba száll ellenük a magyar nemesekkel, és Marie-t gyanútlanul Karolinra bízza.

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Történelmi

A névtelen vár

Magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 1. epizód - A névtelen vár - A menekülés

A névtelen vár

Színes magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 2. epizód - A névtelen vár - Az adomák hazája

A névtelen vár

Színes magyar tévéfilmsorozat

1. évad / 3. epizód - A névtelen vár - A csapda