Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kossuthkifli

Kossuthkifli

Színes, magyar tévéfilmsorozat

1849. május 6-ára virradó éjjel Vödric Demeter (Haumann Péter), pozsonyi cukrászmester és udvari szállító váratlanul harminc rúd beuglira kap megrendelést Debrecenből. A hazafias érzelmű Swappach őrnagy (Lengyel Tamás), Vödric leányának (Trokán Nóra) kedvese azonban kémjelentést sejt a zsíros firkában. A szerelmesek egy púpos, unatkozó vénlány (Nagy-Kálózy Eszter) és egy titokzatos, hibbant kocsihajtó (Kálloy Molnár Péter) kíséretében postakocsin indulnak el, hogy a hadszíntérré vált országon át elvigyék a beuglit Debrecenbe, és egyúttal végére járjanak a rejtélynek. Hamarosan egy halottaskocsi szegődik a nyomukba, fedélzetén egy megtört és egy bosszúszomjas atyával (Reviczky Gábor). Mire száz veszélyen át a beugli célhoz ér, már késő. És a Kossuthkifli ideje is lassan lejár.

Rendező: Rudolf Péter

Szereplők: Haumann Péter (Vödric Demeter), Trokán Nóra (Estilla), Lengyel Tamás (Swappach őrnagy), Reviczky Gábor (Swappach Ferdinánd), Nagy-Kálózy Eszter (Thalvizer Karola grófnő), Kálloy Molnár Péter (Batykó), Kőszegi Ákos (Dalfalvi Matyiő)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Történelmi, Vígjáték

Címkék: Haumann Péter (Igazgató), Nagy-Kálózy Eszter (Anya), Reviczky Gábor, Trokán Nóra, Kálloy Molnár Péter , Kőszegi Ákos, Rudolf Péter, Lengyel Tamás

Epizódok – 1. Évad (6)

Színes, magyar vígjátéksorozat. 1849. május 6-ára virradó éjjel Vödric Demeter (Haumann Péter), pozsonyi cukrászmester és udvari szállító váratlanul harminc rúd beuglira kap megrendelést Debrecenből. A hazafias érzelmű Swappach őrnagy (Lengyel Tamás), Vödric leányának (Trokán Nóra) kedvese azonban kémjelentést sejt a zsíros firkában. A szerelmesek egy púpos, unatkozó vénlány (Nagy-Kálózy Eszter) és egy titokzatos, hibbant kocsihajtó (Kálloy Molnár Péter) kíséretében postakocsin indulnak el, hogy a hadszíntérré vált országon át elvigyék a beuglit Debrecenbe, és egyúttal végére járjanak a rejtélynek. Hamarosan egy halottaskocsi szegődik a nyomukba, fedélzetén egy megtört és egy bosszúszomjas atyával (Reviczky Gábor). Mire száz veszélyen át a beugli célhoz ér, már késő. És a Kossuthkifli ideje is lassan lejár.

Rendező: Péter Rudolf

Szereplők: Eszter Nagy-Kálózy, Gábor Reviczky, Haumann Péter, Lengyel Tamás, Péter Molnár Kálloy, Trokán Nóra

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Történelmi, Vígjáték

Kossuthkifli

Színes, magyar vígjátéksorozat

1. évad / 1. epizód - Kossuthkifli - Kivert gerlepár

Kossuthkifli

Színes, magyar vígjátéksorozat

1. évad / 4. epizód - Kossuthkifli - Kísértetkastély

Kossuthkifli

Színes, magyar vígjátéksorozat

1. évad / 2. epizód - Kossuthkifli - Két sebzett szívű atya

Kossuthkifli

Színes, magyar vígjátéksorozat

1. évad / 5. epizód - Kossuthkifli - Rabmadarak

Kossuthkifli

Színes, magyar vígjátéksorozat

1. évad / 3. epizód - Kossuthkifli - Maradék magyar

Kossuthkifli

Színes, magyar vígjátéksorozat

1. évad / 6. epizód - Kossuthkifli - Mandulás gyász