Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hello West Hill gimi!

Színes, kanadai vígjáték

Eric Ortizt kinevezik a West Hill-gimi audiovizuális klubjának vezetőjévé. Úgy dönt, hogy az uncsi heti közleményeket a West Hill történetének legizgalmasabb, legvidámabb hírműsorává varázsolja, abban a reményben, hogy ez majd növeli a népszerűségét. A dolgok azonban nem igazán úgy alakulnak, ahogyan remélte. Mr. Denovi és az igazgató kérésére ősi riválisát, Victoria Jaggert társműsorvezetőnek nevezik ki mellé. Az iskolaújság vezető szerkesztője, Teddy Chadwick azonban minden tőle telhetőt elkövet azért, hogy szabotálja a közleményeiket, és az iskolai lapot saját osztálytársai irányítása alatt tartsa. Eric nagy szerencséjére mindig számíthat a legjobb barátja, Charlie támogatására. Beveszik a csapatba Laney-t, a 12 éves zsenit is, hogy producerként a kulisszák mögött segítsen zökkenőmentesen lebonyolítani a műsort. Eric nagy meglepetésére még Victoria is segédkezik benne, hogy a műsoruk a West Hill-gimi egyik legnagyobb sikersztorija lehessen. A stáb tagjai rengeteg kalandot és mókát élnek át együtt, miközben a legvalószínűtlenebb barátságok szövődnek.

Epizódok – 1. Évad (6)

Színes, kanadai vígjáték. Eric Ortizt kinevezik a West Hill-gimi audiovizuális klubjának vezetőjévé. Úgy dönt, hogy az uncsi heti közleményeket a West Hill történetének legizgalmasabb, legvidámabb hírműsorává varázsolja, abban a reményben, hogy ez majd növeli a népszerűségét. A dolgok azonban nem igazán úgy alakulnak, ahogyan remélte. Mr. Denovi és az igazgató kérésére ősi riválisát, Victoria Jaggert társműsorvezetőnek nevezik ki mellé. Az iskolaújság vezető szerkesztője, Teddy Chadwick azonban minden tőle telhetőt elkövet azért, hogy szabotálja a közleményeiket, és az iskolai lapot saját osztálytársai irányítása alatt tartsa.

Szereplő: Karissa Staples

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Hello West Hill gimi!

Kanadai vígjáték

1. évad / 101. epizód - Hello, West Hill gimi! - 1. rész

Hello West Hill gimi!

Színes, kanadai vígjáték

1. évad / 104. epizód - Hello, West Hill gimi! - 4. rész

Hello West Hill gimi!

Színes, kanadai vígjáték

1. évad / 102. epizód - Hello, West Hill gimi! - 2. rész

Hello West Hill gimi!

Színes, kanadai vígjáték

1. évad / 105. epizód - Hello, West Hill gimi! - 5. rész

Hello West Hill gimi!

Színes, kanadai vígjáték

1. évad / 103. epizód - Hello, West Hill gimi! - 3. rész

Hello West Hill gimi!

Színes, kanadai vígjáték

1. évad / 106. epizód - Hello, West Hill gimi! - 6. rész