Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

TV GO Családi TV csomag

2000 Ft

az első hónapban

Nézd 59 csatorna műsorát élőben!

2000 Ft

az első hónapban

Nézd 59 csatorna műsorát élőben!

59 TV csatorna

Az Alap csomag csatornái mellett zene, rajzfilm, még több sport és ismeretterjesztő műsorok a kínálatban!

A csomagban elérhető csatornák:

A Családi csomag havi díja az első hónapban
2000 Ft
A Családi csomag havi díja a 2. hónaptól
3000 Ft

További információk

Telekom TV-előfizetőként külön díj fizetése nélkül nézheted a csomagod TV GO-n elérhető csatornáit! Nem kell mást tenned, csak összekapcsolnod az előfizetéseddel. Ha még nem vagy Telekom TV-előfizető a megrendelés menete:nMegrendeléskor bankkártyádhoz tartozó számládat 2000 Ft-tal terheljük. A megrendelés előtt ellenőrizd, hogy a Családi csomag havi díja rendelkezésedre áll. Amennyiben a terhelés sikeres volt, a Családi csomag pár percen belül aktiválásra kerül. A szolgáltatás díjával minden hónap ugyan azon napján terheljük számládat, egészen addig, ameddig nem jelzed lemondási szándékod.

Csomag módosítás: Amennyiben jelenlegi csomagodnál magasabb havidíjú csomagra váltasz, akkor az új és a jelenlegi csomag havi díjának különbözetét az adott számlázási időszakra arányosan terheljük a számládra. Amennyiben a jelenlegi csomagodnál alacsonyabb havidíjú csomagra váltasz, akkor az új csomagodat a következő számlázási időszaktól aktiváljuk, és számlázzuk.

Felmondás: Ha már rendelkezel ilyen csomaggal, akkor azt az oldal alján megjelenő linkre kattintva tudod lemondani. Felmondás esetén tört havi számlázást nem tudunk biztosítani. A felmondást követően TV-csomagodat az előfizetési időszak végéig használhatod.

A csatornák azon műsorai, melyek nem rendelkeznek online közvetítési joggal, nem érhetőek el a TV GO-val. TV GO kizárólag belföldön vehető igénybe, használatához megfelelő készülék, előzetes regisztráció és folyamatos szélessávú internetkapcsolat szükséges. A hálózati adatforgalmazásból származó költségek a szolgáltatás felhasználóját terhelik.