Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

TV GO Közszolgálati csomag

0 Ft

Hűségidő nélkül

Nézd a 6 közszolgálati csatornát élőben!

0 Ft

Hűségidő nélkül

Nézd a 6 közszolgálati csatornát élőben!

6 TV csatorna

A Közszolgálati csatornák regisztrációt követően 0 Ft-ért érhetőek el visszavonásig.

A csomagban elérhető csatornák:

A Közszolgálati csomag havi hozzáférési díja
0 Ft

További információk

Telekom TV-előfizetőként külön díj fizetése nélkül nézheted a csomagod TV GO-n elérhető csatornáit! Nem kell mást tenned, csak összekapcsolnod az előfizetéseddel.

Csomag módosítás: Amennyiben jelenlegi csomagodnál magasabb havidíjú csomagra váltasz, akkor az új és a jelenlegi csomag havi díjának különbözetét az adott számlázási időszakra arányosan terheljük a számládra. Amennyiben a jelenlegi csomagodnál alacsonyabb havidíjú csomagra váltasz, akkor az új csomagodat a következő számlázási időszaktól aktiváljuk, és számlázzuk.

Felmondás: Ha már rendelkezel ilyen csomaggal, akkor azt az oldal alján megjelenő linkre kattintva tudod lemondani. Felmondás esetén tört havi számlázást nem tudunk biztosítani. A felmondást követően TV-csomagodat az előfizetési időszak végéig használhatod.

A csatornák azon műsorai, melyek nem rendelkeznek online közvetítési joggal, nem érhetőek el a TV GO-val. TV GO kizárólag belföldön vehető igénybe, használatához megfelelő készülék, előzetes regisztráció és folyamatos szélessávú internetkapcsolat szükséges. A hálózati adatforgalmazásból származó költségek a szolgáltatás felhasználóját terhelik.