Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2019 / 6. hét) – 1. rész

  • TV GO
  • 2019. 02. 06., 15:21

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be EGY HELYEN ÖSSZEGYŰJTVE.

A csodagyerek (16 - The Prodigy)
hong kongi-amerikai horror-thriller // 92 perc

A Golden Globe- és Emmy jelölt Taylor Schilling főszereplésével készült filmben egy anyának választania kell az anyai ösztön, a szeretet és a legyőzhetetlen kíváncsiság között, hogy kiderítse, mitől változott meg kisfia viselkedése. A nő természetfeletti erőt gyanít a megmagyarázhatatlan események mögött, amelyeknek titka múltban keresendő.

Forrás: A Nishijima/20thCenturyFox/Kobal/REX/Shutterstock

OSCAR 2019 - A kedvenc (16 - The Favourite / 2018)
amerikai-brit-ír feliratos életrajzi történelmi vígjáték dráma // 119 perc

Anglia a 18 század hajnalán - a trónt a betegeskedő Anna királynő foglalja el, az ország pedig harcban áll a franciákkal. Mivel a királynő nincs abban az állapotban, nevében legjobb barátnője, Lady Sarah Malborough kormányozza az országot. Az udvar távol esik a háború zajától, és ebbe a nyugalomba érkezik meg egy új szolgáló, Abigail, akinek feltett szándéka néhai arisztokrata életét visszaszerezni. A talpraesett fiatal lány hamar elnyeri Lady Sarah tetszését, és a szárnyai alá veszi - ám amikor őt egyre inkább lefoglalja a háború, Abigail és a királyné úgy kerülnek közelebb egymáshoz, amit már ő sem néz jó szemmel…

Minek ellenség, ha vannak rokonaid? - Olvass még többet a filmről szerkesztőnktől >>

Forrás: IMDB

Kafarnaum - A remény útja (16 - کفرناحوم / Capharnaüm / 2018)
libanoni-francia-amerikai dráma // 121 perc

Zain 12 éves, mégis korát meghazudtoló bölcsességgel, szeretettel és nyitottsággal fordul a világ felé. Vigyáz a testvéreire, felelősséget vállal a közösségért, amiben él, pontosan ismeri a világot is. Éppen ezért úgy dönt, hogy beperli és felelősségre vonja saját szüleit, akik szerinte felelőtlenül és gyermeknevelésre alkalmatlanul vállalnak gyereket - az a célja, hogy ezt mondja ki a bíróság is. De vajon éleslátása és bölcsessége felhatalmazza-e erre? Nadine Labaki libanoni rendezőnő legújabb munkáját zajos ováció kíséretében fogadták a Cannes-i Filmfesztiválon…

A remény útja - Olvass még többet a filmről szerkesztőnktől >>

Forrás: IMDB

Ne érints meg! (18 - Nu mă atinge-mă / 2018)
román-német-cseh-bolgár-francia dráma // 123 perc

Hősünk egy ötvenes éveiben járó angol nő, aki ódzkodik az intimitástól, szorongásai feloldásában azonban különös idegenek és orvosok segítik őt…

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIERJEIRŐL:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2019 / 5. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2019 / 4. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2019 / 4. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2019 / 3. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2019 / 2. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2019 / 2. hét) – 1. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: Magyar Filmadatbázis
Illusztráció forrása: MGM / IMDB

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)