Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Előzetest és címet is kapott végre a Star Wars IX

  • TV GO
  • 2019. 04. 12., 22:12

Az év legnagyobb Star Wars eseményén egy csomó stábtaggal és néhány droiddal együtt leplezték le az új rész címét és az első előzetest.

Nagy volt a csend idáig a készülő IX. epizód háza táján, leginkább Mark Hamill panaszairól és a szupertitkos, befektetőknek levetített pár jelenetről lehetett hallani a Star Warsszal kapcsolatban, most azonban a Star Wars Celebrationön ünnepélyes keretek között rántották le a leplet az új címről és az előzetesről.

A IX. epizód címe a The Rise of Skywalker, azaz Skywalker felemelkedése lett, ami valószínűleg néhány napon belül teóriák ezreit fogja megszülni a világhálón arról, hogy most akkor Rey valóban Skywalker-e, mert hát ha valakinek fel kell emelkednie, az valószínűleg ő lesz. Közben persze utalhat Kylo Renre is, de a legelborultabb teóriák közt az is egész biztos, hogy szokás szerint még Jar Jar Binks neve is fel fog merülni.

A kétperces előzetesben láthatjuk, ahogy Rey roppant komoly arccal koncentrál egy kék fénykarddal egy sivatag közepén, hogy aztán egy rátámadó repülőre hamisítatlan jedimozdulatokkal vetődjön rá. Közben Mark Hamill narrálja, hogy ezer év jeditudását átadták Rey-nek, de ezt a harcot neki kell megvívnia. Kylo Ren rohamosztagosokkal harcol, és az előzőleg összetört fekete sisakját is újrahegesztik, tehát valószínűleg mégsem számolt le teljesen Vader-komplexusával.

Feltűnik a Millenium Falconban Chewbacca és Lando, az utóbbi látványosan örül annak, hogy ismét a Sólymot vezetheti. BB-8 mellé pedig a cukiságfaktor teljes kimaxolásáért egy kis zöld droid is érkezik, aki a hírek szerint Dio névre hallgat, és erősen emlékeztet egy monocikli és nagyanyám régi hajszárítójának szerelemgyerekére. Láthatunk még valamit, ami nagyon úgy fest, mint a halálcsillag maradványa, Rey-ék elég elképedve nézik, hogy mégis mi a fene ez. Helyett kapott még egy megható jelenet Carrie Fisher utolsó szerepléséről, ahogy Leiaként megöleli a síró Rey-t. Mark Hamill pedig sokat sejtetően, némi cameo reményében hozzáteszi, hogy akik meghaltak mindig vele maradnak, nem tűnnek el igazán. A slusszpoén a trailer végén jön el, amikor egy ismerős gonosz kacaj zárja a filmet, a vájtfülű Star Wars-rajongók rögtön rá is vágják, hogy ezt a kacajt a hatodik film óta nem hallhattuk, mert ez bizony Palpatine kárörvendő nevetése.

Hogy mindebből mi keveredik ki, azt december 19-én tudjuk meg.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney

Filmek Neked!

Star Wars: Az ébredő Erő

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Star Wars: A Jedi visszatér

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1983)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)

Star Wars: A Sith-ek bosszúja

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2005)