Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A csordaszellem nem kegyelmez

  • TV GO
  • 2019. 04. 15., 11:09
  • Dráma, Yellowstone

Amikor egy vadonatúj sorozat első 1,5 percében, életem Robin Hood-ja vérző fejjel, pisztollyal a kezében lelövi a szeretett lovát az út mentén, kissé meghűl bennem a vér. Ezzel pedig, azt hiszem sokan így leszünk még, mert Costner új sorozatában, a Yellowstone-ban, mindez még csak a kezdet!

Látványos felvezető, parádés szereposztás és a képvilág is lenyűgöző. Mint ahogyan azt már korábban felénekeltem, a sorozat középpontjában a Dutton család áll, amely az USA legnagyobb farmercsaládjaként írja be magát Montana történelmébe.

Paramount Network

Az első részben pedig, végre megismerhetjük a család minden egyes tagját és azok igazi jellemrajzáról is képet kaphatunk. Beth (Kelly Reilly), aki az ital rabja, minden cédasága ellenére is, elég tökös üzletasszonynak tűnik, aki a megfelelő kegyetlenséggel a vérében, mosolyogva zsigereli ki az ellenfeleit.
Ezzel szemben a veterán katona Kayce (Luke Grimes), az indián rezervátumba házasodik be, és már egy fia is van. Ő a felelősségteljes viselkedés mintaképe, remek apa és a lovak mellett, katonaként a fegyverekhez is elképesztő módon ért. Azonban bárhol is éljen és bármit is tegyen, nem tagadhatja meg a Dutton vérvonalat.

Eközben, az apja mellett szorosan ott álló Jamie (Wes Bentley), mint sikeres ügyvéd és az irónia nagymestere, aki igencsak szeretet és önbecsülés hiányában szenved, ezért is tesz meg mindent apja kegyeiért. A Dutton család egyéni, belső és olykor mentális problémái mellett persze, az összettartásuk magjáról sem szabad megfeledkeznünk. A hatalom, a jószág, a föld, az ingatlanbefektetők és az indiánok, úgy ámblokk zusammen kalapozzák össze a monatana-i káoszelméletet.

Úgy tűnik, hogy a lenagyobb problémát a rókaképű ingatlanbefektető, Dan Jenkins (Danny Huston) jelenti a Duttonok számára, aki semmitől sem riad vissza, hogy lakóparkokat építsen Dattonék völgyébe, mindezt persze szigorúan a fejlődés lobogó zászlaja alatt hirdetve. Azzal azonban, amikor egy “véletlen” baleset folytán John Duttonnak meghal az egyik lova, már vastagon sikerül kihúznia a gyufát. Ehhez pedig még hozzácsapódnak a rezervátum beli indiánok is, akik Thomas Rainwater (Gil Birmingham) vezetésével egy bölénycsorda fölött törnek pálcát, ami egy újabb fronton kezdi kibontakoztatni az emberi természet legsötétebb összecsapását.

Paramount Network

Mielőtt azonban még igazán eldurvulnának a dolgok és belekóstolhatnánk John Dutton (Kevin Costner) birtokvédelmi fogásaiba, szerencsére még kapunk egy kis ízelítőt a Duttonok családegyesítő programjából is, amihez mindenki valamilyen okkal csatlakozik: egy kis unokázás, egy elszalasztott lehetőség bepótlása, miközben mindenki keres valamit, vagy valakit: ki a lezárást, ki a vezeklést, ki az igazságot, ki pedig önmagát.

Dráma nélkül azonban már az első rész sem érhet véget: egy félresiklott összecsapás a Duttonok és a rezervátum között, mindkét oldalon áldozatokat követel, aminek a következményei, már nem csak a Dutton családra, de Kayce feleségére és fiára nézve is, beláthatatlanok lehetnek.

Paramount Network

Ha nem bírsz várni, nézd meg online a Yellowstone teljes évadát az első rész premierje után a TV GO-n a MoziKlub kínálatában!

Ha nem rendelkezel MoziKlub előfizetéssel, Telekom TV előfizetőként ITT, önálló online csomagban pedig ITT tudsz előfizetni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Paramount Network

Kategóriák: Dráma Yellowstone

Filmek Neked!

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)