Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Plakáton látták a jetit

  • TV GO
  • 2019. 02. 15., 19:40
  • Animáció

Az elképesztő észlelés órák óta lázban tartja a cuki animációk és a misztikus teremtmények szerelmeseit.

Abominable. Az önmagában semmitmondó cím egy végtelenül barátságos történetet takar. Az Universal színeiben induló animációs film egy kis csapat fiatal és egy ritkán látott szörmók, a bájos jeti közös kalandját meséli el.

Az izgága kalandorok ötezer kilométeres túrája Shanghai utcáin kezdődik, ami a "nemzetközi kék jelzés" végén, a világ legmagasabb hegyvidékének hófödte csúcsánál ér véget. Hőseink védelmükbe veszik az útközben talált kicsi jetit, akit megpróbálnak hazáig kísérni, hogy újraegyesíthessék a családjával.

A produkciót Jill Culton, a Nagyon vadon rendezője felügyeli, oldalán Todd Wilderman (Trollok) és Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2.) felelnek a gyártásért, de velük dolgozik még Tim Johnson is, aki a Túl a sövényen és a Z, a hangya sikeréért felelt.

Az Abominable szeptember 27-én startol a mozikban, de az esetleges magyarországi bemutató dátumáról még nincsenek információk. Ha és amennyiben jetis mese nélkül maradnánk, akkor más országok termei mellett a svéd és az argentín, esetleg a japán kasszáknál válthatunk rá jegyet az őszi hónapokban.

És akkor most jönnön a jeti!

Illusztráció: comingsoon.net

Ismerd meg a Moziklub legjobb animációs műsorait!
- Rontó Ralph
- Kacsamesék: Az elveszett lámpa kincse
- Dzsungel-mentőakció
- Pata tanya: Baromi buli
- Jégvarázs

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Fernanda Calfat - Getty images

Kategóriák: Animáció

Filmek Neked!

Rontó Ralph

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Dzsungel-mentőakció

Színes, magyarul beszélő, francia családi animációs film (2017)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)